вторник, 5 януари 2016 г.

Рибено масло от Крил

Omega-3 Krill Oil 

 Смята се ,че Масло от крил е един от добрите  източници на омега-3 есенциални мастни киселини ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA) в природата с най-високо качество.
Крил представлява зоопланктон, който има живот с продължителност  до 10 години. Историята на това водно същество за неговото дълголетие е много интересна ,защото то служи за храна на много други животни във водата. Krill изразходва  повечето време в бягство от хищници в дълбоките студени води на Антарктика, на около 100 м под повърхността на водата. През нощта ятата от крил се придвижват в търсене на фитопланктон към повърхността на водата.



Krill Oil  се намира естествено в тези ракообразни, като се извлича и продава като хранителна добавка.Кое прави масло от крил много по-мощно от обикновеното рибено масло. Отговорът се крие в съдържанието на антиоксидант "астаксантин". Астаксантин е най-силният антиоксидант, в семейството на каротеноидите, който е отговорен за красивите нюанси на червено открити в скариди, сьомга и крил. Наличието на  "астаксантин" в Krill Oil е основната причина, то да става все по-популярно като хранителна добавка.

  Хранителни добавки масло от крил

  • Масло от Крил 1000mg-Nature's Bounty Krill oil
  • Omega-3 Krill Oil 500 mg NATROL
  • Omega-3 Krill Oil 1000mg Натрол  
  • KRILL OIL 100% Pure SWANSON  
  • Neptune Krill Oil Хербамедика

Публикуване на коментар

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search